Open servo drive company

Wanted: Modern marketer

Written by: admin | August 28, 2019 | In category: Careers

The job vacancy description in Finnish only:

Markkinointivastaava

Tarjoamme monella tavalla poikkeuksellisen työympäristön: meillä työntekijä ei ole resurssi, vaan yksilö. Uskomme siihen, että onnellinen työntekijä johtaa onnellisiin asiakkaisiin, ja onnelliset asiakkaat onnellisiin yrityksen omistajiin. Tämä näkyy meillä sisäisesti esimerkillisessä henkilöstön hyvinvoinnissa, eduissa ja nykyaikaisessa johtamisessa.

Sinusta tulee Granite Devices Oy:n markkinointivastaava kaikilla tasoilla. Ymmärrät laadukkaiden kuluttajatuotteiden brändin tärkeyden ja teollisuustuotteiden markkinoinnin monipuolisuuden. Henkilöstömme tietysti tukee tässä, mutta sinulla on näistä kokemusta, näkemystä ja tiedät mitä teet.

Lähdet aktiivisesti kehittämään kilpa-ajosimulaattoreihin suunniteltua Simucube-brändiä (www.simucu.be) omalla asiantuntemuksellasi, persoonallasi ja kokemuksellasi. Kommunikoit suoraan aktiivisen ja nykyaikaisen asiakaskuntamme kanssa useissa kanavissa ja perehdyt alan trendeihin.

Granite Devicesin teollisuustuotteiden puolella, joissa päätuotteenamme on robotiikassa käytettävät moottorinohjaimet, aloitat kirkastamalla tuoteportfolion tilanteen ja aloitat markkinoinnin kehittämisen. Mietimme yhdessä Granite Devices-brändin tavoitteet ja teemme suunnitelman maailman valloittamiseksi myös teollisuuden valituissa asiakassegmenteissä.

Tehtäväkenttäsi tulee siis olemaan laaja, mielenkiintoinen ja kehittyvä, ja se tulee painottumaan käytännön tekemiseen, mutta tärkeänä osana on myös strateginen suunnittelu ja markkinoinnin mittaaminen.

Sinulla on ideaalisesti kokemusta ja kontakteja sekä laadukkaasta globaalista nykyajan kuluttajatuotemarkkinoinnista, että elektroniikka-alan globaalista markkinoinnista. Pystyt hyödyntämään omaa verkostoasi uudessa työssäsi. Nykyajan SEO/SEM ja some-markkinointi on sinulle tuttua ja hyödynnät taitavasti eri internet-kanavia.

Osaat myös graafisen suunnittelun perusteet tai itsekin tuottaa materiaalia. Käytössäsi on Adoben työkalut. Plussaa myös videoeditointikyvyistä ja copywriter-kirjoittamisesta englanniksi, mutta vähintään osaat tuottaa virheetöntä markkinointitekstiä englanniksi.

Vaadimme tässä hakemuksessa paljon, emmekä välttämättä odota löytävämme 100% täydellisesti kuvaukseen sopivaa ehdokasta, joten laita hakemus ja katsotaan yhdessä miten edetään!


Granite Devices Oy on voimakkaasti kasvava moottorinohjaimia ja siihen liittyvää älykästä elektroniikkaa valmistava yritys Tampereella. Meillä on loistava tuotekehitysosaaminen, henkilöstö ja asenne. Laita hakemus ja CV 20.9.2019 mennessä osoitteeseen hannu.harju@granitedevices.com . Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.


Modern marketer infographics

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail